Các bác cho em hỏi về Cirrus Card, Maestro card ???

Các thớt khác của PinkForever

PinkForever

V.I.P
GẮN KẾT
GÂY DỰNG
12 Tháng mười 2007 lúc 02:05
#1
Dẫu biết rằng 2 thằng này đều là 1 thương hiệu của MC (Master Card) nhưng em chưa hiểu nó khác nhau thế nào hả các bác ? Tại sao thẻ ngân hàng DBS và UOB của em thì có cả logo Cirrus và Maestro nhưng thẻ ngân hàng BOC lại chỉ có duy nhất logo Maestro ?

Whether you're out on the town, driving across the country, or jetsetting around the world, the Cirrus logo on your ATM or debit card assures you of worldwide cash access convenience.

Wherever you may be, using the MasterCard®/ Cirrus® ATM Network gives you immediate access to your funds (available in the local currency when travelling abroad). On the run? Nearly every major airport has ATMs that accept Cirrus. So do most mass transit stations, shopping centres, and tourist attractions.


-------------------------------------------------Maestro® provides security and peace of mind.
Maestro is the debit card from MasterCard. It provides PIN-based, direct cash access from your bank account at home as well as abroad.

It's truly a comforting thought - access to your money in a wide number of place across the globe for day to day purchases. Plus, when you carry Maestro abroad, you'll find card acceptance and cash access at shops, restaurants and cash machines in over 100 countries around the world; just look for the Maestro logo.
 

sontran

GẮN KẾT
GÂY DỰNG
12 Tháng mười 2007 lúc 06:17
#2
Theo mình vẫn nghĩ xưa nay thì nó nôm na như 1 cái logo của liên minh thẻ. Trên thẻ bác có logo nào thì bác cứ đè ATM có logo đó ra mà rút xiền là okê. Còn có ngân 2 có 2 logo (hay hơn) là do nó tham gia nhiều liên minh hơn, còn cái có 1 thì ít hơn thế thui :D
 

Bài viết cần bạn xem thêm

Sau một hồi tìm kiếm, em đã tóm được trọn bộ này, đây là kỷ niệm thời thơ ấu của em cũng như nhiều bác 7x, em cố kiếm để mình xem và để cho các cháu nhà em biết thế nào là "MAIKA-Cô bé từ trên trời rơi xuống". Hôm nay có bác hỏi em up lại để các bác ...
Lazada Vietnam Master card on Monday