Đã có ROM mới cho ATOM!!

#3
ROM mới của ATOM đây :
Sóng mạnh hơn, chạy nhanh hơn, có vẻ ổn định hơn. Nhưng không thể dùng các file backup (hệ thống, SMS, contact v.v.) lại được . Phải install lại thôi! Contact phải cho sync chứ restore từ file backup cũng không được (sẽ làm lỗi contact)

Lý do là cái ROM này nó thập cẩm :

ATOM > bootloader
ATOM EXEC > extROM
ATOM LIFE > Rom OS

Download ở đây!
http://www.gigasize.com/get.php/-1099986223/atom_life_4_atom.zip
 

haichau_it

GẮN KẾT
GÂY DỰNG
#4
Các bác xài sao rồi, nói cho em biết với để em còn up. Chứ up xong mà phải up lại cái cũ thì toi, mà cái bản ROM mới này của O2 phát hành luôn hay sao hử mấy bác ?
 
#5
Cái này chỉ là bản cook thôi! cái nhân của ATOM Life vẫn chỉ là WM5 nhưng gọn nhẹ, nhanh hơn. Các bác bên xda đang nghiên cứu nhét WM6 của atom life vào atom nhà mình. Có lẽ là được vì đã xài được 1 bản của life rồi mà!

Mình chưa dùng lâu nhưng test những tính năng cần, cơ bản thì thấy quả là nhanh hơn thật. Sóng mạnh . Có nhiều điểm trong nhà mình sóng chỉ 1-2 vạch, bây giờ thì toàn là 4!. Chắc là do dùng radio của ATOM Exec.
Tuy nhiên, như đã nói, các soft, chỉnh sửa, contact ... đã backup (mình dùng SPB backup) không thể restore lại được. Mình đã vọc được cả buổi chiều, đến tối cần đi gấp nên phải reload cái Rom cũ vào (cũng nhanh, <20 phút) rồi run file backup để có máy xài. Sáng mai mình về sẽ load cái rom mới vào lại và cài đặt lại các phần mềm dùng luôn.

Ps: khi load rom mới, cài sktool , optimize các mục cho nó, thấy chạy khá là nhanh.
 
#7
bạn tắt các soft hỗ trợ download đi vì cái web này nó giống rapidshare. Ngay cái nút download có ô để nhập ký tự xác nhận , đợi 1 chút đếm ngược rồi down thôi.
Hướng dẫn trong cái soft đó nó hướng dẫn mà, Bật lên thấy liền, dễ hiểu lắm.
 

o22

GẮN KẾT
GÂY DỰNG
#10
Còn các link khác nè


Mirror1: Diskimage_ver.Zip by Bigupload.Com
Mirror2: MegaUpload
Mirror3: RapidShare

Xda-Atom-ENG-20060426-MOT0822.exe

Okay Guys. Here is a ROM for testing purposes only. The Atom Life AKU3.3 is very much stable compared to the BENQ P51 AKU3.5 when ported to our XDA Atom.

WARNING: It is possible that you can brick your device with this ROM. Use it at your own risk! This is for XDA Atom ONLY. (NOT XDA ATOM EXEC!)

UPGRADE PROCEDURE:
  1. Your device battery must be at least 80% charged.
  2. Enter into boot loader mode: POWER+DPAD(center)+RESET (simultaneous)
  3. Connect device to PC using USB
  4. Run the original ROM update Xda-Atom-ENG-20060426-MOT0822.exe
  5. On the Welcome window, click <next>
  6. Unzip attached nb0 file into C:\Windows\Temp Folder (overwrite existing file)
  7. Proceed upgrading and follow on screen instructions.
Notes: Don't ask me why the upgrade is like this. I'm no cracker, and the ATOM_Software_Update_Utility.exe needs to be hacked. (someone needs to crack it. if you know how to do it PM me.) After a successful update, the device will automatically perform a hard reset. When you see the green Windows Mobile Screen and the message flashes to tap the screen, please wait for five (5) seconds before tapping.

Big thanks goes to mamaich for his tools and the Scoter Kitchen by JKR, OKI and team! For without their tools, there wouldn't be an update for the XDA Atom. Special thanks for buzz, double_04, llbasha, and others for the support and assistance.

ROM Revisions:

OS: 5.01.195.15671.3.3 Atom Life Version
OEM additions: HTC X-Button, New Menu for WM5, dotFred TaskManager, Jeyo SMS backup, O2 Themes (Snow, Sunrise), Intellipad
* Original ATOM applications are still there (i.e. Photo Album, O2 SMS Plus, etc.)
* Program Layout is based on MWilmar's Icon Resources (thank you for this) lifted from TofClock's Hima WM5 AKU3.5 ROM.

==> dotFred TaskManager and Jeyo SMS Backup are executable files found in \Windows. I made no shortcuts for this because not all would use it and it will just clutter your start menu.

Known Bug: Midi files won't play, bluetooth services PC Link (serial port & PAN) BUT pairing with other device for file transfer is okay including ActiveSync. Not all bluetooth headset functionality supported.

Enjoy!!!
 

Bài viết cần bạn xem thêm

Cám ơn bài biết của bạn rất hữu ích nhé
Lazada Vietnam Master card on Monday
Top