Giải thưởng về thiết kế dành cho X50V

Cairong

GẮN KẾT
The Dell Axim X50v Wins a Product Design Award
"Dell's Axim X50v handheld, Photo Printer 540 and new Dell USB Enhanced Multimedia Keyboard were recognized here today with Red Dot Product Design Excellence Awards. The Red Dot design awards are announced annually by Design Zentrum Nordrhein Westfalen in Germany. The competition is divided into three sections - product design, communication design and concept design and receives more than 4,000 entries from 40 countries... Dell consulted M3 Design to help develop a handheld with the latest PDA technology in a slim, dual-slot design. The Axim X50v features a 3.7-inch VGA screen with up to four times the resolution of a standard QVGA handheld and delivers excellent productivity, web surfing, gaming, photo viewing and video playback."
 

mptu

MÁY HỎNG
Không biết có nên gọi là tin vịt không nhỉ? chỉ có mỗi một vài dòng quảng cáo như spam mail, không có nguồn tin, chẳng có thông tin liên quan gì cả. Admin xem lại cái nào!
 

Bài viết cần bạn xem thêm

Mình có mua nước hoa chiết của bạn này nhưng lâu ko nhận được hàng nên vào hòm thư để trao đổi, khi vào hòm thư thì không thấy cuộc trò chuyện với bạn đó nữa, ai gặp tình trạng này chưa ạ
Screenshot_20230106_213135_Chrome.jpg
...
Top